top of page

Raamdecoratie

Raamdecoratie is functioneel, maar dat betekent niet dat het niet mooi hoeft te zijn. De juiste shutters, gordijnen of blinds geven je controle over lichtinval en privacy, maar zorgen ook mee voor de uitstraling van je inrichting. We zoeken, passen en creëren tot we de perfecte balans tussen elegantie en functie hebben gevonden, op maat van jou en je interieur.

Met deze tijdloze ontwerpen en onderhoudsvriendelijke materialen biedt onze raamdecoratie niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook praktisch comfort. En zoals altijd, geniet je van de doorgedreven service en kwaliteit die je van Atelier Schrauwen gewend bent.

AW Collection

Ontdek ons veelzijdige aanbod in raamdecoratie

Gordijnen komen in een waaier aan stijlen. Van semi-transparant tot volledig verduisterend, van imposant traditioneel tot bescheiden minimalistisch: voor elk raam vinden we het juiste ontwerp.

Je raamdecoratie valt of staat - letterlijk - met de juiste roedes of rails. Van een statement-roede die volledig bij de rest van je inrichting past tot een bijna onzichtbare inbouwrail in het plafond: we maken er een kunstwerk van

Met hout kan je niets verkeerd doen, daar zijn onze jaloezieën het perfecte voorbeeld van. Houten lamellen zijn er in verschillende uitvoeringen en doen het goed als blikvanger, werken geluiddempend en geven veel privacy. 

Honingraat-, plissé- of rolgordijnen zijn een subtiele oplossing voor wie zijn ramen op zichzelf wil laten schitteren. Wil je de zon buiten houden en de warmte binnen? Naadloos wisselen tussen duisternis en daglicht? We zoeken graag mee naar de ideale oplossing.

bottom of page