EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011:
JEF SCHRAUWEN

Op woensdag 29 juni vond in het prestigieuze kader van het Kasteel van Namen de officiële prijsuitreiking plaats van de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker. Deze prijsuitreiking was voor deze 10 getalenteerde laureaten zonder meer een extra erkenning en klankbord. 

Een savoir-faire, een overvloed aan passie, hoogstaande kwaliteitsproducten en een ongekende ambitie kenmerken de 10 geselecteerde ambachtslieden. Voor hen was deelname aan de wedstrijd dé manier om hun activiteiten en producten te tonen aan de wereld. Tevens is het een kans om hun buitengewone vaardigheden en manuele fabricatieprocessen naar waarde te laten schatten. Bovenop de erkenning van hun werk door professionals hebben de kandidaten ook de ambitie te tonen dat je kan leven van je passie. Door de jeugd deze aparte carrièremogelijkheden voor te stellen, willen ze voor deze jonge generatie een voorbeeld zijn.

RESULTATEN VAN DE PRIJSUITREIKING

WINNAAR 2011

Federaal minister van Zelfstandigen en KMO’s Sabine Laruelle mocht een cheque ter waarde van 2500€ overhandigen aan JEF SCHRAUWEN, de grote winnaar van 2011. Dit is een enorme erkenning voor de productkwaliteit , de afgelegde weg en het positieve signaal dat deze laureaat uitstraalt voor de ambachtssector.

Atelier Schrauwen

www.atelierschrauwen.be
Sint Lenaartseweg 49  2990 Loenhout
0478/812667

Exclusieve voordeuren met de charme van vroeger en het comfort van vandaag.

Jef Schrauwen is al de 6de generatie in een familie van schrijnwerkers. Van kindsbeen af kwam hij in de schrijnwerkerij van zijn vader, zodat hij als het ware in de houtkrullen geboren is. Na zijn studies Bouwkunde en Vastgoed ging Jef als vanzelfsprekend aan de slag in de schrijnwerkerij van zijn vader.

Na zes jaar dienst achtte hij de tijd rijp om met de schrijnwerkerij een nieuwe weg in te slaan en werd Atelier Schrauwen boven de doopvont gehouden. Door de generatielange ervaring en de passie voor het ambacht is Atelier Schrauwen zich gaan specialiseren in het ontwerp en de productie van nieuwe, exclusieve houten voordeuren met de charme van vroeger en het comfort van vandaag.

Doelstelling is telkens om de prachtige gevels van weleer opnieuw de voordeur te geven die ze verdienen. De voordeur is als het ware het statussymbool van de woning en geldt steevast als eerste indruk voor de gasten.

De deuren voldoen stuk voor stuk aan de hoge hedendaagse normen qua isolatie, veiligheid en stabiliteit. Na opnieuw enkele succesvolle jaren is Atelier Schrauwen intussen klaar voor een verdere doorgroei in België en Nederland.

EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN EERSTE PRIJS AMBACHT IN DE KIJKER 2011: Jef SCHRAUWEN